maanantai 14. huhtikuuta 2014

The start

Tästä se nyt alkaa. Mun ensimmäinen blogi. Pahoittelen jo etukäteen jos tää ensimmäinen postaus tulee olemaan vähän kökkö, mutta saatte sen nyt kestää, koska jostainhan on pakko alottaa.:D Eli voisin nyt alottaa vaikka esittelemällä vähän itteäni: oon siis Fanni, 14-vuotias tyttö kotoisin pikkukaupungista nimeltä Loviisa. Oon harrastanut koko elämäni tanssia ja vähän uudempina lisäyksinä laulu ja tulevana kesänä kesäteatteri. Rakastan noiden juttujen lisäksi vaatteita (yllätys, yllätys...) lukemista ja kirjoittamista, sekä monia muita asioita, joita tuun esittelemään tässä blogissa. Tuun postailemaan aina silloin kun vaan kerkiän, eli toivottavasti ainakin kerran viikossa. Ja tosiaan alotin tän blogin ihan omaks huviks, enkä vielä tarkalleen tiedä, että mistä kaikesta tuun kirjottamaan, mutta se selviää kyllä aikanaan!

 Päätinpäs laittaa tähän nyt tällasen erittäin upean selfien niin näätte, että kuka tätä blogii oikeen kirjottaa.:D
 Ja tässä vähän näkymiä kotikulmilta.

 Ja näillä tuun luultavasti tekemään näitä blogijuttuja (ja saatan ehkä satunnaisesti varastaa siskon iPhone femman jos vaan pystyn:D)

Mutta tähän taitaa ensimmäinen blogipostaus päättyä ja LUPAAN, että nää postaukset ja kuvat tulee olemaan laadukkaampia jatkossa, mut eihän sitä huipulta voi alottaa, eiks.;)
Kiitos siis kaikille lukijoille ja tervetuloa mun blogiin, otan teidät kaikki ylpeänä vastaan!:D 
 Ja hyvää pääsiäistä jo etukäteen, nauttikaa suklaista, tää lähtee nyt koiran kanssa iltalenkille, heips!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti