torstai 19. kesäkuuta 2014

How about something to eat?

Okei, nyt mulla on luvassa teille vähän erilainen ja aika herkullisen näkönen juttu; RUOKAPOSTAUS. Pelottaako? Älkää peljätkö, kyllä mä osaan laittaa ruokaa, joten nyt ei oo ohjeita mikropitsan lämmittämiseen tai kuvia purkkihernekeitosta. Ja voin nyt ilokseni ilmottaa, että mun uus objektiivi vihdoinki saapu! Aah sitä materiaonnen määrää. Viel on paljon oppimist valokuvauksesta, mut kyllä mä nyt luultavasti ihan ok oon. Jos nyt vähän kuulumisia tässä kertoilis, niin voin sanoo et oon kyl nauttinu lomast niin paljo, etten oikeestaa muista kauheesti mitä kaikkee on tapahtunu...XD Mut ainaki paljon teatterii(joka btw alkaa olla aika hyväl mallil, YAY), kaverin synttärien viettoo ja ihan vaa hengailuu. Ja täytyy täs nyt mainostaa, et yks kaveri suositteli mulle sellast tv-sarjaa ku "Supernatural". Jos ette oo kuullu siit, niin menkää kattomaan! Tosi hyvät näytteljät, nokkela käsis + aika jännittävä ja ihan sairaan koukuttava, yksinkertasesti TÄYDELLINEN! Ja tiiän, et se idea saattaa kuulostaa aika tylsältä; kaks veljestä, jotka selvittää yliluonnollisii tapahtumia. Mutta, ette tuu pettymään jos katotte, I PROMISE! Okei, voisin nyt sit varmaanki siirtyä siihen alkuperäseen aiheeseen...

 

 Lohisalaatti  

Syötiin yks päivä marinoituja lohimedaljonkeja kotona, joista jäi vähän ylimäärästä. Päätettiin sit tehä seuraavan päivän lounasta siitä, josta tuliki ihan sika hyvää. Tehtiin pohjaks ihan perus freesii salaattii; jäävuorisalaattii, rucolaa ja laitettiin itseasias kans kaalii sinne. Sit keitettiin ihan vihreetä tankoparsaa, jota pilkottiin sekaan. Pilkottiin siis se kala salaatin päälle. Laitettiin kans oliiveja ja kuutioituu vesimelonii. Kastikkeena käytettiin kans eilispäivän extroja, kun oltiin tehty myös pestotäytettyjä uunitomaatteja, joist jäi yks yli ja paljon aromikasta lientä. Kaadeltiin sitä lientä salaatin päälle ja siitä tomaatista tehtiin itseasiassa munakasta, johon laitettiin kans jotain jämii jostain tomaattipastakastikkeesta. Tuloksena oli ihanan kevyt ja tosi ravitseva ateria; Voilé!
Herkkupicnic

Meillä sattu olemaan vapaapäivä maanantaina teatterista, niin oli tarkotus lähtee purjehtimaan, mutta sitte sää ei oikeen ollukkaan meijän puolella, niin vietettiin sellasta ns. siskopäivää mun siskon kans. Päätettiin vaan hengailla ja pitää picnicciä olkkarin lattialla vilttien ja tyynyjen ympäröimänä. Käytiin kaupassa ostamassa vähän tarvikkeita tätettyihin patonkeihin ja ostettiin kans vähän hedelmiä ja marjoja, sekä crackereitä, makuvischyä, jotain lidlin uutta protskurahkaa ja fazerin uutta mustikkasuklaata. Oli kyllä aika herkutteluu, mutta oli kyl kivaa. Aateltiin kans kattoo jotain leffaa netflixist, mut tietysti sillä hetkellä kun olis halunnu, että netti toimii, niin se päätti lagittaa ihan törkeesti, niin päätettiin sit kattoo jotain dvd-leffaa; päädyttiin sit kattomaan Ice Age kolmosta. Säälittävää, eikö? Vaiks kyl kai se orava on aika viihdyttävä,  ku on niin täynnä et melkeen sattuu nauraa ja vaa kierii siin selällään lattialla et sais jotenki henkee...XD Joo, toi tais kyl olla sillä hetkellä Story of our lives.

Täytettiin patongit valkosipuli-yrtti-tuorejuustolla, sulatejuustolla, salaatilla, kurkulla ja tomaatilla. Eipä ollu valittamista!Bestis täytti just tänään vuosia, samoin kun meijän teatteriproggiksen ohjaaja, joten tehtiin siskon kanssa esityksen henkeen sopiva yllätyskakku. Täytyy sanoa, et siitä tuli kyllä aika menestys, mut en kerinny ottaa siitä kunnollisia kuvia joita tänne laittais... Mutta aika ilmestys se kyllä oli! Mut nyt lähen nauttimaan vielä vähän iltasalaattia ja meinasinpas jo unohtaa, hyvää juhannusta people!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti