tiistai 8. heinäkuuta 2014

What happened?

Hellooo again! Pitkästä aikaa laitan juttua tänne. Tajusin just et juhannuksen jälkeen en oo kirjotellu tänne... SORRY. Viime viikkoina on ollu paljon meneillään, eikä oo ollu oikeen aikaa miettiä bloggaamista. Teatterissa on ollu paljon meneillään, mutta nyt meillä onki jo esityksiä vedetty. Kaikkia jännitti enskari, mutta se meni tooositosi hyvin. Fiilis oli ihan mahtava, varsinki ku se oli elämän ensimmäinen teatterienskari, eikä pääroolista nyt oo ehkä ihan iiseintä alottaa... Mutta hyvin meni! Ja meillä on kyllä ollu tuuria säidenki puolesta, harjotuksien aikaan oli ihan sairaan kylmää ja sateista, jonka takii meidän piti perua kenraali.(se ei ollu hyvä juttu!) Mut sitte ku esitykset alko, tuliki yhtäkkiä ihan tosi hyvät ilmat ja niin ne on pysynytki. Nyt on jäljellä vielä yheksän esitystä ja sitten on tän kesän teatterit DONE. Tulee kyllä oleen varmasti tosi haikee fiilis, kun tää proggis on ohi, mutta on kyllä ollut hauskaa. Ja sitten heti seuraavana päivänä oiski lähtö äitin kans Budapestiin, josta tulee varmasti tosi kiva reissu. Mutta siihen on vielä pari viikkoa aikaa ja tässä välissä oliskin sitte äitin 50-vuotis juhlat. Mutta nyt ei vielä ajatellakkaan noita, vaan mennään ajassa vähän taaksepäin, että mitä kaikkee tässä muutamassa viikossa on tapahtunu.

Juhannus

Juhannuksena vaan chillailtiin. Silloin oli itseasiassa mun ensimmäiset kesälomapäivät, jolloin ei ollu töitä eikä harkkoja. Toistaseks ne on kyllä olleet ainoot sellaset löhöilypäivät. Mutta asiassa eteenpäin, silloin syötiin itetehtyä sushia. Yks meidän tuttu omistaa sushifirman ja opetti meille viime kesänä, että miten tehdään sushia. Päätettiin, että ois kiva syödä juhannuksena jotain erikoista ja kun ei sushia nyt ihan joka päivä syödä, niin tehtiin sitten sitä. Täytyy sanoa, että aika hyviä tuli!Hesapäivä

Meillä oli yks perjantai vapaana, niin äitin kans päätettiin lähteä Helsinkiin, ku teatterin takia ei oo voinu oikein lähteä kaupungista mihinkään. Lähettiin aamusta ja ekaks mentiin Stadikalle uimaan.

Uimisen jälkeen kuvailtiin vähän olympiastadionin lähistöllä.

 Sitten lähettiinki lounaalle. Mentiin yhteen ihan hyvään intialaiseen nimeltä Maharaja, joka löytyy Mannerheimintieltä. 


Kun oltiin syöty niin lähettiin kävelemään takasin autolle päin, mutta bongattiin sattumalta söpö vintage-liike, jossa käytiin kurkkasemassa. Tarkotus oli, että EI ostettais mitään, mutta minkä sille voi ku eteen osuu aivan järkyttävän ihana vintage-laukku, jonka hintakaan ei ollu paha. Mukaan lähti molemmille laukut ja sovittiin, että sinne kyllä vielä palataan.


Shoppailujen jälkeen suunnattiin Ateneumiin, jossa käytiin kattomassa perusnäyttelyn lisäks Tove Jansson-näyttely. Valitettavasti vaan perusnäyttelyssä sai kuvata, mutta oli kyllä oikein kiinnostava ja hieno muumi-kierros. Siellä oli paljon Toven töitä ihan ennen muumeja aina viimeisimpiin asti. Sen jälkeen lähettiin köröttelemään takasin Loviisaan. Kaiken kaikkiaan hyvin vietetty vapaapäivä!
  

Musta Barbaari

Otsikkoki varmaan paljastaa, että tosiaan Musta Barbaari tuli Loviisaan keikalle Prinssi Jusufin kans. Ne oli esiintymässä sellasessa nuortentapahtumassa, joita ICCL Crew järjestää. Vaikka tosi vähän ihmisiä tajus tulla, nii oli kyl tosi kivaa. Saatiin mun bestiksen kans kuvat sekä Mustan Barbaarin että Prinssi Jusufin kans, mut noin 99% varmasti se ei anna mun laittaa niitä tänne, niin voin nyt laittaa muita keikkakuvia. Aikasemmin sillä viikolla Jukka Poika oli kans esiintymässä Loviisassa yhessä toisessa tapahtumassa, mutta sillon unohtu kamera kotiin... 


Keikkatunnelmii

And I think that's it! Seuraavassa postauksessa(jonka toivon kerkeeväni tekevän ennen Budapestiä) tulee olemaan kuvia tuliaisista jotka iskä toi jenkeistä ja ehkäpä muutama asukuvaki. Mutta nyt lähen asioille ja sitten valmistautumaan illan esitykseen. Ja siitä pitiki sanoa, että tulkaa ihmiset rohkeasti kattomaan esityksiä! Ne loppuu 19.7 joten vielä ehtii. Tarkemmat tiedot löytyy Loviisan teatterin nettisivuilta. Heips!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti