maanantai 25. elokuuta 2014

Confirmation and pretty much everything...

Aaahh vihdoinkin pääsen taas kirjottelemaan. Kesäloman viimesellä viikolla oli ripari(jolla oli muuten tosi kivaa) ja koulun alettua on ollut kaikennäköstä kiirettä. Oli konffis, joka meni tosi hyvin. Oltiin riparilla ite ideoitu ja tehty, aika erilainen konffiskirkko ku yleensä. Ihmiset kyllä tykkäs, sai kuulla paljon positiivisia kommentteja. Konffisjuhlat meni kans tosi hyvin, sain mahtavia lahjoja ja tietty taloudellista sponsorointia, joka on kieltämättä ihan tervetullutta kelle tahansa nuorelle. Just konffiskuvia kattellessa huomasin, että en ollu missään vaiheessa kerennyt kuvata juhlia tai tarjottavia, niin nyt on vaa kuvia musta jotka on mun taidokas serkku ja valokuvaaja-perhetuttu ottanut.Pohjanmaa ja Cheek


Nyt viime viikonloppuna kävästiin pohjanmaalla famolla ja fafalla, jotka vietti 60-vuotis hääpäivää. Tavattiin sukulaisia ja oli kyllä tosi kivaa nähdä kaikkia, pitkästä aikaa. Yövyttiin yks yö suvun mökillä ja lauantai-aamuna lähettiin mun siskon kanssa meidän sedän kyydissä kohti Helsinkiä. Sain yllättäen alkuviikosta siskon kaverilta lipun Cheekin stadionkeikalle lauantaiks. En oo oikeestaan mikään cheek-fani, niin vähän epäilevin mielin lähin mukaan, vaikka tottakai olihan se kivaa mennä isolle keikalle. Tavattiin muut tytöt kun päästin Hesaan ja seikkailtiin ympäri kaupunkia. Lopulta päästiin stadionille ja kerettiin vähän kuulemaan jvg:tä ja Anna Abreutakin. Meillä oli kenttäliput ja stadion oli jo tosi täynnä, niin oltiin aika jumissa takana, mutta ei se meitä sen kummemmin haitannu. Yhtäkkiä kuitenkin siihen tuli yks mies kysymään vaan, että onks meillä meidän mielestä ihan huonot paikat. Ei haluttu valittaa, niin vastattiin että ihan ok. Hän kysy sitten, että haluttaisko kuiteski eteenpäin. No tottakai me haluttiin, mutta ei kuiteskaan uskottu että päästäis minnekkään. Siihen hän vastas, että kattokaas mitä mulla on ja näytti meille viittä golden circle-ranneketta. Seottiin ihan täysin ja aluks mua vähän epäilytti, että onks se joku huijaus. Sit kuiteski huomasin, että herran hupparissahan luki Liiga, joten ei kyllä ollut mikään huijaus, vaan meillä kävi vaan ihan mieletön säkä. Siirryttiin eteen fiilistelemään keikkaa ja oli kyllä aivan mielettömän hienoo. Kyllä kaikki epäilykset Cheekiä kohtaan kaikkosi, aivan mieletön lava-energia ja meno päällä koko ajan. Sateesta huolimatta oli aivan mielettömän hauskaa, siinä on vaan jotain niin vapauttavaa tanssia ja kiljua ihan täysii 40 000 muun tyypin kanssa. Ilta huipentu tietenki Timantit on ikuisia-biisiin, jota koko stadion kailotti a capellana kaatosateessa. Kyllä siinä yks jos toinenkin herkisty, melkeinpä päätähti itekkin.

Keikkakuvat oli kännykällä kuvattuja, niin ei oo valitettavasti niin hyvälaatusia, mutta onpahan ees jotain.

Ja aattelin jatkaa tätä musaosion tekemistä, niin tän jutun tein näiden biisien soidessa; Gravity/John Mayer, Partition/Beyoncé, Thinking Out Loud/Ed Sheeran, Q.U.E.E.N./Janelle Monáe feat. Erykah Badu, Lisää Lempee/Sofa, Not a Bad Thing/Justin Timberlake.

Kiitos lukijoille, nyt ois taas koirien kanssa lenkille lähtö, hauskaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onnea konfiksen johdosta! Löysin tän blogin ihan sattumalta ja pakkohan tätä oli alkaa lukea. Oon monta kertaa luullut näkeväni äitisi kaupungilla, mutta äiti on aina korjannut, että kyllä se ihan sinä olet ollut. Hyvin voitte siis hämätä muita! ;) Kivaa syksyn alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja moni on sanonut samaa, ei sellasta yhdennäkösyyttä kai vaan ite huomaaXD Mutta kiitos ja hyvää syksyä teillekkin!

      Poista