maanantai 22. syyskuuta 2014

Island Life

OI VOI EI UPS APUA olin vähän niinku unohtanu tän blogin olemassaolon ja laiminlyöny näitä postauksien tekemisiä... Joten laitan nyt vähän tämmösen yhteenvedon kuluneista muutamasta viikosta, koska muutama aika iso juttu tapahtu. Elikkäs Cheekin keikasta seuraavana viikonloppuna Loviisassa vietettin taas Loviisan Wanhat Talot-talofestaria, johon meidän talo osallistu myös, jälleen kerran. Meidän talo oli kohdenumero 21 (en oo kyllä ihan varma tosta numerostaXD), Ringströms gård. Ihmisiä tulee viikonlopun aikana aika älyttömästi ja ollaankin älytty käyttää sitä rahainkeruuvalttina. Tänä vuonna meidän saksanryhmä piti kahvilaa ja kirppistä, tosiaan kun keväällä olis tarkotus lähteä Berliiniin. Sunnuntaina pidin sitten siskon kanssa omaa kahvilaa ja pientä kirppisosastoa siinäkin. 
 

 


 

Autiosaarielämää

Meillä on tapana mun yhen kaverin kanssa tehdä omia ns. lyhytelokuvia, ihan vaan koska niitä on hauska tehdä. Kaverilla oli sitte koulussa dokumenttikurssi ja sovittiin, että tehään dokumentti yhessä. Päätettiinki tehä oikeen kunnollinen dokkari ja lähteä viikonlopuks "autiosaarelle" elämään, ilman mitään mukavuuksia ja kummallaki vaan kolme asiaa mukana. Viikonloppu suju yllättävänki hyvin, oltiin vaan vähän nälkäsiä, kun kylmät purkkipavut ei oikeen puolenvälin jälkeen meinannu enää maistua. Selvittiin kuitenki hengissä, aika ylpeitä ollaan ittestämme, että kouluprojektin tähden uhrauduttiin lähteä saareen hytisemään!


Meidän huikean hulppea, koottava saarimökki.Kuu+hidas valotusaika, heheehh.


Täytyy nyt kyllä tähän loppuun valittaa, että ai kuinkas ärsyttää kun näistä kuvista tulee paljon huonolaatusempia täällä kun mitä todellisuudessa on. En tiiä mistä johtuu, kaipa tää blogger on vaan jotenki vähän jälkeenjäänyt tässä asiassa... En tosiaan osaa sanoa, tällaset tietokonesysteemit ei oikeen oo mun vahvuusaluetta. AAARGHHHH

Vielä pienimuotoinen musa-osio, joiden avulla tääkin muotoutui; All About That Bass/Meghan Trainor, Sir Duke/Stevie Wonder, Formidable/Stromae, Bahamut/Hazmat Modine, Tennis Court/Lorde ja The Here And After/Jun Miyake.

Tästä tuli nyt ehkä vähän lyhyempi kun mitä tavallisesti, mutta heeyyy onpahan ees jotakin luettavaa!;) Hyvää viikkoa kaikille, huuuhh kohta on syysloma, koitetaan kestää vielä vähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti