lauantai 18. huhtikuuta 2015

Lähtölaskenta

Elikkä niinku lupailin, niin kirjotan vähän tarkemmin että mitä nyt on oikeen luvassa. Nimittäin, huomenaamulla meikä suuntaa about viikoks kohti Valencian rantoja VIHDOINKIN. Kuten aikasemmin olin jo kertonu, niin tosiaan tammikuussa meidän kouluun saapu vierailulle parikymmentä espanjalaisnuorta ja nyt meillä hosteilla on vastavierailun aika. Tän stressivyöryviikon jälkeen on niin sanoinkuvaamattoman ihanaa päästä kunnollisen auringon alle, olla murehtimatta koulusta ja nauttia mahtavasta seurasta. Kamat on vihdoinki pakattu (sain tungettuu suhteellisen järjestelmällisesti mun elämän matkalaukkuun, olen hämmästynyt) ja nyt ois vaan nukuttava yön yli ja eikun menoks. On vaikeeta käsittää että tää päivä on nyt käsillä, muistan kun hyvästeltiin ja oli venailtavana kolmisen kuukautta jälleennäkemiseen. Ja huomenna oikeesti saa taas nähä ne mahtavat tyypit, ainaki yritän olla itkemättä.
 
Ostin tytöille, jotka majotin, suloset marimekon pikkupussit ja vähän muumikarkkeja.Vähän suomalaisia perinnejuttuja perheille tuliaiseks.

Perheille myös muumikassit, kaikki espanjalaiset rakastu aivan täysin muumeihin täällä ollessa.
Seuraava postaus onkin sitte reissua koskeva eikä muuta ku hasta la vista!

Musacornerissa; Yoga/Janelle Monae, Classic Man/Jidenna, Afro Blue/Robert Glasper Experiment+Erykah Badu, Like I Can/Sam Smith.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti